Contact en FAQ

Indien U ons wilt benaderen voor een op maat gemaakte reis, reserveren voor 1 van de al ingeplande reisopties is dat mogelijk via de volgende kanalen:

Wat is Cranenburgh Travel?

Cranenburgh Travel is een tak van Cranenburgh Events, dat zich volledig richt op het opzetten van historische evenementen door heel Nederland. Cranenburgh Travel is ontstaan in het brein  van verschillende betrokkenen aan deze evenementen om juist voor kleinere gezelschappen verdieping te creëren op het historische thema. Dit door middel van het aanbieden van leuke en leerzame groepsreizen naar allerlei plekken in het buitenland waar de geschiedenis letterlijk en figuurlijk voor het oprapen ligt.

Ik zie dat een heel trip een heel weekend duurt, hoe lang is dat precies?

Men kan erop rekenen dat de volledige dagen die aangegeven staan bij de reisomschrijving ook helemaal benut worden. We willen natuurlijk het maximale uit een dag halen. Bijvoorbeeld de reis naar Guedelon in Frankrijk betekent ’s morgens vroeg op vrijdag weg en in de avond van de zondag steken we de Nederlandse grens pas weer over.

Ik ben slecht ter been, is dat een probleem?

In principe zijn de reisdoelen niet heel erg rolstoelvriendelijk, omdat het veelal om kastelen, ruïnes, loopgraven gaat. Met andere hulpmaterialen als een rollator en (wandel)stokken is wel een hoop te bereiken, maar niet alles. Neem graag contact met ons op over de mogelijkheden.

Hoe regel ik de betaling?

Na inschrijving ontvangt u een email met bankgegevens waarnaar het gevraagde bedrag overgemaakt kan worden.

Mag de hond mee?

Helaas zijn honden niet toegestaan in de vervoersmiddelen die we ter beschikking hebben.

Mag ik foto’s maken? 

Jazeker dat mag. Houdt wel rekening met regels aangaande fotografie in de musea die we aandoen en vraag uw mede-reizigers of zij geen problemen hebben te worden vastgelegd op de gevoelige plaat.

Ik kan niet mee op de ingeplande trip, zijn er andere mogelijkheden? 

Jazeker, het is mogelijk om een op maat gemaakte reis aan te vragen voor de eigen vriendenclub, hobby-vereniging, activiteitencommissie,etc. Neem hierover contact met ons op of bekijk deze pagina!

Hoe is het geregeld met risico?

Bij alle activiteiten ligt het eigen risico bij de deelnemers zelf. Cranenburgh Travel is niet aansprakelijk voor enige vorm van geleden schade of toegebrachte schade aan of door een deelnemer. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen. De uitzondering hierop is natuurlijk wanneer de schade ontstaan is door opzet of nalatig gedrag.

Ik heb gereserveerd en betaald, maar moet toch afzeggen, hoe is dat geregeld?

Tot een maand van te voren kunt u nog afzeggen, daarna moeten we 50% van de prijs in rekening brengen voor gemaakte onkosten. Natuurlijk houden we rekening met verschillende overmachtssituaties. Laat het ons in dat geval graag weten!

Ik wil meer weten!

Stuurt U gerust een email met verdere vragen en/of opmerkingen.